Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !

Ο Εμάνουελ Κέλι, ο οποίος έχασε και τα δύο του χέρια στο χημικό πόλεμο στο Ιράκ, έλαβε μέρος στο Χ-Factor της Αυστραλίας λυγίζοντας τους αυστηρούς κριτές και το κοινό που δάκρυσαν την ώρα που τραγουδούσε.

Ο Εμάνουελ και ο αδελφός του Αχμέτ γεννήθηκαν σε μία εμπόλεμη ζώνη του Ιράκ και βρέθηκαν μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών σε ένα πάρκο.


Και τα δύο αδέλφια, που υιοθετήθηκαν από την Αυστραλιανή Μίρα Κέλι, υποφέρουν με ελλείψεις των άκρων, ως αποτέλεσμα του χημικού πολέμου και δεν γνωρίζουν την πραγματική τους ηλικία.

Ο Εμάνουελ είπε πως τα προβληματικά του άκρα δεν τον σταμάτησαν να προσπαθεί για να εκπληρώσει τα όνειρά του και πως δεν επιδιώκει την συμπάθεια του κόσμου.

«Κατ' ακρίβεια εγώ δεν έχω περάσει τίποτα σε σχέση με άλλα παιδιά που έχω γνωρίσει και έφερε η μαμά μου (η Μίρα Κέλι είναι υπεύθυνη του ορφανοτροφείου Children First Foundation)», είπε ο Εμμάνουελ.

«Δεν θέλω ο κόσμος να με βλέπει και να λέει "Γουάο, είναι γενναίος". Θέλω να με βλέπουν και να λένε "Γουάο έχει πραγματικά καλή φωνή" ή "Γουά, θα πάει μπροστά στη ζωή"».

Ο Εμάνουελ έκανε μάθημα σε όλους αυτούς τους ματαιόδοξους που παραπονιούνται για ασήμαντα πράγματα στη ζωή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις