Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ


Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα. Οι Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου αθωώθηκαν για την υπόθεση του "τροχαίου" που έλαβε χώρα την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και "αμαύρωσε" την εικόνα της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη.

«Δεν έχουμε στοιχεία για να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι είναι σκηνοθετημένο το τροχαίο που είχαν οι Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου» επισήμανε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών Γαληνός Μπρης εισηγούμενος την αθώωση λόγω αμφιβολιών - για όλους τους κατηγορουμένους.

Ο εισαγγελικός λειτουργός είχε εντελώς διαφορετική άποψη για την υπόθεση από τους δικαστές, οι οποίοι πρωτοδίκως είχαν αποφανθεί ότι το επίμαχο τροχαίο δεν έγινε ποτέ και είχαν καταδικάσει όλους τους εμπλεκόμενους σε ποινές φυλάκισης από 6 ώς 33 μήνες με αναστολή.

Αντίθετα, ο εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχος ο Χρήστος Τζέκος για το πλημμέλημα της κατοχής απαγορευμένων ουσιών που βρέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας του και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις