Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !


          Έλεος. Τι θα γίνει στην συνεχεία; Αν άρχισαν από την Τετάρτη το βράδυ και φωνάζουν για το μεταξύ τους παιχνίδι, ανταλλάζουν ανακοινώσεις την επόμενη ήμερα λες και είναι οι χειρότεροι εχθροί, λες και έχουν να χωρίσουν κάτι, λες και είναι μόνοι τους στην Κύπρο. Δεν υπάρχει κανείς άλλος στον τόπο αυτό. Δεν τους ακούει ή δεν τους διαβάζει κανείς.
   
          Πάντα πριν από ένα παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ βγαίνουν οι διοικούντες της μιας και μετά ακoλουθούν οι διοικούντες της άλλης και φωνάζουν, βάζουν πίεση στους ποδοσφαιριστές, διαιτητές και σε όποιους άλλους εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, ρίχνουν μπαρούτι και όποιον πάρει ο χάρος. Και αυτή η φράση δεν είναι για χάρη λόγου αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα κοντεύει αυτή η μέρα (μακάρι να βγω ψεύτης). Και το καλύτερο μετά που σκοτώνονται όλοι αυτοί μεταξύ τους και πριν το παιχνίδι βγαίνουν μαζί και καλούν τον κόσμο να μην παρεκτραπεί και διάφορα άλλα. Αυτούς θα πρέπει να τους διώξουμε από τα γήπεδα αλλά και από την δημοσιότητα. Αυτοί θα πρέπει να τιμωρούνται για ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών που γίνονται στα γήπεδα. Φανατίζουν τον κόσμο με τα λεγόμενα τους και μετά βγαίνουν και καταδικάζουν. Όλοι αυτοί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία.

          Για όλα αυτά είναι υπεύθυνοι και οι δημοσιογράφοι που ανακυκλώνουν τις δηλώσεις αυτές παρά να τις αφήσουν και να μην τους δώσουν δημοσιότητα. Ακόμη όλες αυτές οι εκπομπές στα ραδιόφωνα που βγαίνει ο κάθε ένας και λέει ό,τι θέλει, όποτε θέλει και ό,τι «κόψει ο νους τους» πάλι φανατίζουν τον κόσμο. Έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους οι οπαδοί και συνεχίζουν όλα αυτά που λένε οι διοικούντες τους. Αν πραγματικά θέλετε το καλό του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και όχι μόνο αν θα βγάλουν χρήματα οι σταθμοί σας θα πρέπει να σταματήσετε  τις εκπομπές αυτές.

          Αν κάτσει κανένας και διαβάσει τις ανακοινώσεις των οργανωμένων θα αηδιάσει. Γίνεται λόγος για φαλαγγίτες, για φιλότουρκους, προδότες, αλήτες και πολλά άλλα αηδιαστικά και ντροπιαστικά. Υπάρχει τόσος φανατισμός μεταξύ τους που αν υπήρχε αυτός ο φανατισμός και με το Εθνικό μας Θέμα δεν θα ήμασταν ημικατεχόμενη πατρίδα. Θα τους είχαμε διώξει όλους. Θα πρέπει να μπει ένα φρένο σε όλους αυτούς, να μην καθοδηγούν τον κόσμο και κυρίως νεαρούς που δυστυχώς τους ακλουθούν σαν αρνιά. Θα πρέπει οι Σύνδεσμοι να διαλύσουν. Και δεν φτάνει που βγαίνουν οι ανακοινώσεις αυτές τις δημοσιοποιούν τα ΜΜΕ για να τα διαβάσουν όλοι. Οι οργανωμένοι όταν μπαίνουν στο γήπεδο είναι μεθυσμένοι, μαστουρωμένοι και όλα τα συναφή (οι πλείστοι). Όταν κάποιος είναι μεθυσμένος ή μαστουρωμένος δεν ελέγχει τον εαυτό του και δεν ξέρει τι κάνει. Γιατί τους επιτρέπεται η είσοδος; Δεν το γνωρίζουν; Αφού τους βλέπουν όλοι πως είναι έξω από το γήπεδο και συνεχίζουν αυτό που έκαναν στα οικήματα τους. Συνεχίζουν να πίνουν μπύρες  και διάφορα άλλα.

          Στο τέλος ο μόνος που φταίει είναι πάντα η αστυνομία. Δεν κάνει καλά την δουλειά της. Δεν έπιασε αυτούς τους λίγους που έκαναν τις φασαρίες. Όμως δεν είναι αυτούς που πρέπει να πιάσει πρώτα. Πρέπει να πιάσει όλους αυτούς που δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να γίνουν οι φασαρίες. Τους διοικούντες, τους οργανωμένους και τους δημοσιογράφους που κάνουν αυτές τις εκπομπές.

          Η καλύτερη αντίδραση που πρέπει να έχουμε είναι να τους αγνοήσουμε όλους αυτούς. Να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να τους αφήσουμε όλους αυτούς. Να τους καλέσουμε εμείς όλους αυτούς να σταματήσουν. Δεν τους νοιάζει όλους αυτούς το μέλλον ή αν θα σφαχτούν έξω οι οπαδοί. Αυτοί θα έχουν την προστασία τους από όποιον θέλουν για να μην πάθουν τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις