Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

Αγαπητοί Πρόσκοποι

θα ήθελα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σας και τους οικείους σας.

Το ερχόμενο Σάββατο επαναρχίζουν οι συγκεντρώσεις μας κανονικά με πιο ενδιαφέρον, συναρπαστικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο θα εμπλουτίσουμε τις προσκοπικές και όχι μόνο γνώσεις μας.

θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως οι εγγραφές συνεχίζονται. Για αυτό τον λόγο καλείστε να φέρεται όλοι από κάποιο φίλο σας στην μεγάλη οικογένεια του Προσκοπισμού. Στο χέρι σας είναι να τους πείσετε για να αρχίσουν. Όσο πιο πολλά άτομα είμαστε τόσο πιο εύκολα βγαίνει το πρόγραμμα και τόσο πιο πολύ ενδιαφέρον και ζωντάνια αποκτούν οι συγκεντρώσεις και οι Δράσεις μας.

Επίσης στην Συγκέντρωση θα θεωρήσω τα Παρουσιολόγια, τα Ταμεία και τα Ημερολόγια. Ακόμη θα παραδοθούν σε εμένα τα ταμεία των Ενομωτιών, για αυτό τον λόγο όσοι έχουν αποδείξεις για πληρωμή από το Ταμείο της Ομάδας να προσκομίσουν τις αποδείξεις τους για να πληρωθούν. Καλούνται όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για τα πιο πάνω βιβλία και καταστάσεις να τα έχουν μαζί τους.

Τέλος θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως το Σάββατο θα σας δώσω τις δηλώσεις Συμμετοχής για την Μεγάλη Δράση του Κλάδου Προσκόπων που θα πραγματοποιηθεί στις 28/04-01/05/2011 στον  Κατασκηνωτικό Χώρο του Μαθιάτη. Θα θέλω να μου πείτε ποιοι προτίθεστε να λάβετε μέρος, αφού πρώτα συζητήσετε με τους γονείς σας.Τις δηλώσεις θα θέλω να μου τις παραδώσετε το Αργότερο μέχρι τις 31/01/2011.

ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις