Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Φταίνε οι Κυπριακές Αερογραμμές και για αυτό;

Είναι σχετικά με τα διάφορα δημοσιεύματα που ακούω και διαβάζω για τις δήθεν διαμαρτυρίες ταξιδιωτών με τις Κυπριακές Αερογραμμές προς διάφορους προορισμούς της Κεντρικής Ευρώπης και έχουν μείνει εγκλωβισμένοι λόγο καιρικών συνθηκών.
Αν είναι δυνατόν. Βγαίνουν και ρίχνουν ευθύνες στις Κυπριακές Αερογραμμές λες και είναι αυτές που ευθύνονται για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Λες και είναι αυτές που ευθύνονται αν έχουν κλείσει τα διάφορα αεροδρόμια.
Φωνάζουν πως δεν τους πήραν σε ξενοδοχεία για να μείνουν, δεν τους έδωσαν φαγητό να φάνε και ξέρω  εγώ τι άλλες επιθυμίες έχουν οι ταξιδιώτες. Κανείς όμως από τους κατά τα άλλα  «εξαίρετους» δημοσιογράφους μας, δεν τους είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένες οι Κυπριακές Αερογραμμές να τους κάνουν τις επιθυμίες τους αυτές. Και ο λόγος που δεν είναι υποχρεωμένες για αυτό είναι πολύ απλός. Δεν είναι εξ’ υπαιτιότητας δικής τους που δεν πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις. Δεν ευθύνονται οι Κυπριακές Αερογραμμές για το χιόνι και τους παγετώνες. Άρα δεν είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν ξενοδοχεία και φαγητά.
Άσε που δεν μας φτάνει το έλλειμμα που φαίνεται ότι έχουν για το έτος αυτό οι Κυπριακές Αερογραμμές, έχουμε και απαιτήσεις. Εάν τους έβαζαν σε ξενοδοχείο και αυξανόταν το έλλειμμα θα είχαμε όλους ανεξαιρέτως τους δημοσιογράφους να φωνάζουν για την διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών. Κατά της Κυβέρνησης και ξέρω εγώ κατά ποιου άλλου γιατί ξόδεψαν χρήματα για ξενοδοχεία και φαγητά χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Και κάτι άλλο. Φωνάζουν ότι δεν γίνονται οι πτήσεις. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πιλότο οποιασδήποτε εταιρείας να διακινδυνεύει την δική του ζωή αλλά και τόσων άλλων ανθρώπων έτσι ώστε να προσπαθήσει να απογειώσει το αεροσκάφος μέσα σε τέτοιο καιρό; Αλλά σαν κλασσικοί Κύπριοι, είμαστε όλοι το ίδιο. Πάντα θέλουμε να γίνετε το δικό μας αδιαφορώντας για τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις