Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

1ο JAMBOREE ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Το 1ο Jamboree της Επαρχίας μας θα γίνει στις 28/04-01/05/2011 στον Κατασκηνωτικό χώρο του Μαθιάτη. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ΟΛΟΙ οι Πρόσκοποι της Επαρχίας μας. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να διοργανωθεί μια τέτοια δράση στην Κύπρο και ήμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχει και θα γίνει θεσμός.
Στην δράση αυτή θα υπάρχουν μεγάλες και όσο το δυνατόν πρωτότυπες δραστηριότητες όπου θα μπορούν να συμμετέχουν οι Πρόσκοποι που θα λάβουν μέρος στην δράση, μεγάλες κατασκευές και άλλα. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί το αναμνηστικό σήμα της δράσης όπου θα μπορούν να το φέρουν στην στολή τους (ΜΟΝΟ όσοι λάβουν μέρος), αλλά και το μαντίλι της δράσης όπου θα το φέρουν κατά την διάρκεια της δράσης.
Στις επόμενες μέρες θα σας δοθεί η ανακοίνωση με κάποιες λεπτομέρειες και την δήλωση συμμετοχής. Στην ανακοίνωση θα αναγράφονται οι λεπτομέρειες και τα χρονοδιαγράμματα για την πληρωμή των δόσεων για το δικαίωμα συμμετοχής.
Πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να επισπευτείτε το επίσημο Group  της δράσης στο Facebook και να γίνετε φίλοι ώστε να ενημερώνεστε για την δράση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις